Autorijlessen

Heb je eenmaal besloten dat je je autorijbewijs wilt halen, komt de vraag: bij welke rijschool ga ik rijlessen nemen? Belangrijk hierbij is te kiezen voor een betrouwbare rijschool die je de lessen geeft die je nodig hebt. Het gemiddeld aantal lessen ligt op ongeveer 40 uur; sommige mensen hebben meer nodig, andere mensen minder. Een schatting hiervan kunnen we maken tijdens een eerste les.

 

Je mag beginnen met autorijles vanaf 16 ½  jaar. Vervolgens mag je vanaf je 17e verjaardag examen doen. Dan moet je nog wel tot je 18e onder begeleiding rijden, het zogenaamde 2toDrive. Voor meer informatie hierover kun je ons altijd bellen of mailen.

 

Om in zo'n kort mogelijke periode je rijbewijs te halen, is het verstandig 2 keer 1,5 uur per week les te volgen. Hierdoor blijft het geleerde op peil. Langer rijden per keer is voor veel mensen te lang; de lesstof blijft dan niet 'hangen'.

 

Als je dan ook nog, in de periode dat je praktijklessen volgt, je theorie leert, kun je binnen een korte termijn je rijbewijs halen. De situaties die je in de praktijk tegenkomt, herken je in de theorie, en omgekeerd. 

 

Wat wij je kunnen bieden:

-Twee vaste rij-instructeurs

-90 minuten betalen is 90 minuten autorijles

-Factuur aan het eind van elke maand

-Autorijles met een Mazda CX-30

-Lessen en praktijkexamen in Hoorn