Wie zijn wij

Autorijschool Gerard Vlaar is een kleine rijschool en bestaat al sinds 1993.

Wij geven les in verschillende categorieën, de auto, de motor, de bromfiets en de aanhanger. Deze verschillende categorieën zorgen voor verschillende leerlingen en hierdoor ontstaan interessante gesprekken tijdens een gemiddelde werkdag. Zo houden wij plezier in ons werk! Met veel leerlingen hebben wij, na het behalen van hun rijbewijs, nog steeds een leuk contact.

 

Zoals gezegd zijn wij een kleine rijschool. Gerard Vlaar is een ervaren instructeur. Iemand met vele interesses, van tuinieren tot motoren. Zijn vrouw José doet de administratie en neemt de telefoon aan. Hierdoor kent ook zij de leerlingen bij naam. Je krijgt dus altijd iemand aan de lijn die weet wie je bent. Bij ons ben je nooit een nummer!

 

Célina heeft in juni 2019 haar instructeursbewijs gehaald en is sinds juli 2019 actief in de rijschool. Zij woont in Eindhoven en wij hopen dan ook dat zij in de toekomst daar zelfstandig autorijles gaat geven. Voorlopig zal zij in omgeving Hoorn lessen verzorgen.

 

Belangrijk voor ons is het leveren van goede service en betrouwbaarheid. Bij ons krijg je de lestijd waarvoor je betaald. Daarnaast is er bij ons veel mogelijk wat betreft het maken van afspraken. 

 

Ter ontspanning gaan wij graag toeren met de motor. Vaak vragen wij hiervoor (oud)motorleerlingen mee. Dit geeft veel plezierige ritjes en een grote variatie in het gezelschap!